Aero Fitness Club | Szombathely
Aero Fitness Club Szombathely
Aerofitness Club - Árkádia bevásárlóközpont
9700 Szombathely, Dolgozók u. 1.
Tel.: 06 20/ 947 77 74

Szolgáltatások

Body-forming

Nemtől, kortól, edzettségi szinttől független edzésforma. Szívesen látjuk a kezdő vendégeket is ! 

 

Fejleszti az egyensúlyérzéket, hajlékonyságot, erőt, izomzatot, izületek rugalmasságát, az állóképességet, mély-izmokat.

A változatos edzések alatt saját testsúllyal, különböző sporteszközökkel ( kötélpáros,TRX,kettle bell...) dolgozunk, dinamikus és statikus elemek színesítik az órákat. Az edzések felépítésében a köredzés és az intervall edzés elemei egyaránt megtalálhatók. A tréning során a "total body" (teljes test) átmozgatására törekszünk. Az edzések során a lassú, precizen végrehajtott gyakorlatok mellett a nagyon dinamikus elemeket is alkalmazzuk.

Tovább

Spinning

Mi az a Spinning és mire is való ?
A Spinning forgást, tekerést jelent. A spinning program egy csoportos teremkerékpározás zenére egy örökhajtós „szobabicikli” segítségével. Az ötlet az amerikai Johnny Golberg agyából pattant ki 1989-ben. Eredetileg olyan edzésmódszert szeretett volna kitalálni, amely megoldja a téli időszakban a profi kerékpárosok formában tartását, de nem telt el sok idő, és beszivárgott a mozgásstúdiók világába. A tekerés nehézsége egy kis gomb elforgatásával állítható, így szabályozzuk, hogy hegynek fel, vagy dombról le, netalán síkon haladunk. A terhelés egyéni, hiszen mi határozzuk meg, hogy a Mount Everestre szeretnénk feljutni, vagy csak a Gellért-hegyre. A spinneren érzed, hogy a biciklizés - legyen az bármennyire fárasztó - oldja az egész napos stresszt, a fájdalom, az izzadság mind semmivé foszlik. Ha együtt csináljuk, könnyebb, ahogy tartod a ritmust, szinte táncolsz a gépen. Vannak, akik akár dalra is fakadnak. Elsősorban a láb- és farizmokat veszi igénybe. Alapvetően állóképességi edzés: javítja a szív- és keringési rendszer mutatóit, fejleszti a légzőrendszert. Ezek mellett kiváló zsírégető tréning, 40-45 perc alatt akár 1300 kalóriát is ledolgozhatunk.

Tovább

KONDITEREM és CARDIOPARK

Konditermünk professzionális CYBEX kondigépekkel és LIFE-FITNESS cardio gépekkel van felszerelve. 

Tovább

Funkcionális Tréning - Boot Camp

F. T. Funkcionális Tréning TRX edzőkkel

Az edzéseken egy speciális mennyezetre rögzített szer ( "kötélpáros" ) segítségével csoportosan lehet edzeni a test bármely izomcsoportját. A gyakorlatokat bemelegítés előzi meg. Minden gyakorlat végrehajtása közben elsődleges hangsúlyt kap a végrehajtás szabályossága és az ízületek kímélése. A különböző edzettségi állapotnak megfelelően, különböző szögben végzik a gyakorlatokat. A csoportoknak a kellő létszám elérése után javasoljuk, hogy kezdő, haladó és extrém órákra járjanak, mivel a terhelhetőség nem azonos a gyakorlott és az első ilyen mozgásformát végzőknél.

Tovább

WALKING


 ZSÍR ÉS FARIZOMGYILKOS

 

WALKING - Walking (régen walk-energie), STIKWALKING:

Magyarországon EGYRE TÖBB klub működtet Walking termet. Hazánkban Székesfehérvár után elsőként az Aerofitness Clubban nyílt lehetőség arra, hogy ezt a fajta csoportos gyaloglást kipróbálhassuk. Ezeken az edzéseken egy futópad szerű szerkezeten gyalogolhatunk edző irányítása mellett, zenére, ütemezetten. Egy kis gomb segítségével változtathatjuk a terhelést és érdekes módon nem a gép hajtja a lábunkat, hanem lépéseinkkel meghajtunk egy szalagot, ami által imitálható a hegyre feljutás. Nagyon komoly terhelés mellett nincs komoly légszomjunk, mégis hatékony fogyasztást, emeltebb kalória felhasználást érhetünk el vele. Ezt a mozgásformát továbbfejlesztve, a 2013. májusi RIMINI FITNESS-WELLNESS FESTIVAL-on világpremier keretében mutatták be a WALKEXERCISE legújabb eszközét és vele együtt az új edzésformát. Klubunk hazánkban elsőként és egyenlőre egyetlenként vezette be ezt az un. STIKWALKING edzést, mellyel már a felsőtestet is hatékonyan át tudjuk mozgatni. Az eszköz korszerűbb és könnyebben kezelhető lett, emellett kiegészítették egy állítható magasságú bottal, mely a gép oldalához egy rugó segítségével csatlakozik. A kiegészítő bot a segítségével valódi nordic-walking élményt kapunk, igazi hegymenetet imitálhatunk. A bottal a lépések alatt különböző toló és húzó mozdulatot lehet végezni, ezáltal a felső test és a kar izmait is erősíteni. A szerkezetet felszerelhetjük egy alacsonyabb kapaszkodóval is, magasságát beállíthatjuk akár gyermekeknek is, így kisiskolások is kipróbálhatják ezt a mozgásformát. Ezekkel a fejlesztésekkel sokoldalú lett az új Walking programunk.

Eredményes és szórakoztató egyben, emiatt a legnépszerűbb edzésformák közé tartozik, nagyon könnyen megszerethető, mindenkinek ajánlható.

Tovább

Aerobik-Pilates

A Club többféle aerobik óra típust kínál a csoportos mozgást kedvelők számára:

STEP 
Talaj
Pilates
Aerobik
Köredzés

Tovább

Fit-Dance ( Zumba )

A Fit-Dance a vérpezsdítő, minden testrészt megmozgató, forró latintól a legmodernebb hip-hop-ig különböző ritmusokkal, széles körű világtáncokkal tarkított fitness program. Fő mozgató rugója a Latin-amerikai táncok.

Tovább

Massage

25 m2-es helyiségben kérhető a massage több fajtája előzetes egyeztetés alapján

Tovább

Denevérágyas kezelés

Klubunk orvosi javaslatra közérzetjavításra és preventív jelleggel alkalmazza, az un. Denevérágyat a gerincoszlop csigolyáinak széthúzására, illetve a hát izmainak nyújtására. A kezelések előtt kérjük, tájékozódjon a használat részletes feltételeiről ! Lehetőség van 3-5-10 alkalmas kúrát kérni, illetve 1-2 havonta egyszer megerősíteni a már elvégzett kezelések hatását.

Tovább

SPEED-BODY

SPEED-BODY:

Az un. elektromos izomstimuláló berendezéssel azokat szólítjuk meg, akik az eredménytelenség, a kevés szabadidő miatt a hagyományos tréninggel nem tudnak sikereket elérni. A berendezés segítségével az edzőruhában elhelyezett izomstimuláló elektródák szakaszosan terhelik előre programozottan a választott  izomzatot, így a szokásos izommunka többszörösének megfelelő terhelést tudunk a szokásos edzésidő töredéke alatt elérni. Egy edzés alatt ( 20 perc) egy 1,5 órás súlyzós, vagy kardió edzés terhelését tudunk végrehajtani a konditeremben elhelyezett eszközökkel kombinálva. A gép kizárólag szakképzett személyzettel használható.

Tovább

FIT-BOX

 A Fit-box edzéseken a helyes technikai végrehajtáson és nem a bevitt ütés, rúgás erején van a hangsúly. A tréning alatt TÖBB páros a felfüggesztett zsákot használja egymással szemben a karral és lábbal végzett mozdulatok ütemezett és szabályos végrehajtásához. 

A tréningeken kényelmesebb a különböző kézvédőkben, akár zsákoló kesztyűben edzeni.

 

 

 

Tovább

Jungle 1 2 3

 

J U N G L E 1-2-3

Út az igazi erőhöz !

Beiratkozás 10.18-én 17:30-19:00-ig

Edzések H-Sze-P 17:30-19:00-ig, K 20:00-21:30-ig

1 alkalom : 1200 1000 Ft

10 alkalmas bérlet : 8000 7000 Ft ( 5 hétig érvényes )

20 alkalmas bérlet : 14000 13000 Ft  ( 10 hétig érvényes ) 

havi bérlet : 8800 7800 Ft ( 30 napig érvényes )

 

 

részletek: klikk a tovább gombra    

 

 

 

 

 

 

 

Tovább

Nagyobb térképre váltás x

Nem elérhető szolgáltatás!

x